Nantucket Beach House

LOCATION
Nantucket, MA

Note from charles

“The master suite in one of Nantucket’s original “beach shacks” in the quiet Surfside section of the island. On a cliff overlooking the Atlantic, the bedroom looks out to sea so we brought the color inside finished in a strié technique that imitates water taffeta, the movement matches the restless sea outside the windows. The framed art between the windows are called Paesans quarried from the earth as you see them evoking chateau, sea and land scapes. I was recently told the quarry may be closed to make way for a shopping mall.

The bed is Italian, the painted commode in its original color combo is Swedish, 19th century.”

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
John Doe
Designer

REQUEST A CONSULTATION